آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی:

درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۲۶۵
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی از ممنوعیت تبلیغ خرید و فروش اشیای عتیقه در سایت‌هایی مانند دیوار، شیپور و... خبر داد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، سرهنگ محمدعلی مدیر با اعلام این مطلب افزود: از آنجا که برای ممنوعیت چنین خرید و فروش‌هایی ماده قانونی مشخصی وجود دارد، یگان حفاظت میراث فرهنگی با همکاری سایر دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی از تاراج آثار و مواریث فرهنگی جلوگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: برخی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام به فروش یا کرایه غیرمجاز دستگاه‌های فلزیاب و طلایاب می‌کنند که برابر با قانون این عمل جرم است و پیگرد دارد. فقط کسانی می‌توانند چنین تبلیغی انجام دهند که از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز داشته باشند.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی درباره چگونگی کشف و دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه تصریح کرد: بسیاری از شناسایی‌هایی که به درگیری و بازداشت این افراد منجر می‌شود، در حین گشت‌زنی نیرو‌های ما اتفاق می‌افتد و اگر از پیش، گروهی را رصد کرده باشیم، با هماهنگی مأموران اداره آگاهی و سایر دستگاه‌های انتظامی، آنان را دستگیر خواهیم کرد.

سرهنگ مدیر با اشاره به وجود برخی مجموعه‌داران خصوصی اشیای عتیقه خاطرنشان کرد: در مشهد دو، سه نفر مجموعه‌دار خصوصی داریم که از این اداره مجوز فعالیت دارند و جز آثاری که بیشترشان هم معاصر است و ارزش تاریخی ویژه‌ای ندارد، از هرگونه خرید و فروش و دلالی آثار تاریخی معاف هستند. تاکنون هم ضمن تعامل با یگان حفاظت، از همکاری با برخی قاچاقچیان خودداری کرده و آنان را معرفی کرده‌اند.
 
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
 

وی درباره اینکه خرید و فروش چه آثاری در سایت‌ها و فضای مجازی و دیگر راه‌های ارتباطی مجاز نیست، گفت: هرگونه شیء تاریخی که متعلق به پیش از سلسله زندیه باشد، خرید و فروش آن از نظر یگان‌های حفاظت سراسر کشور غیرمجاز است و با آن برخورد می‌شود. برای اینکه بتوانیم باتوجه‌به گستردگی آثار و پراکندگی قاچاقچیان به‌موقع اقدام کنیم، تعامل خوبی با دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی استان داریم که باتوجه‌به پیشینه تاریخی خراسان و وجود آثار و ابنیه‌های مختلف، ضرورت این تعامل بیشتر احساس می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی ضمن گله از کمبود نیروی تحت امر این نهاد نظامی‌حفاظتی گفت: امروز مهم‌ترین مسئله ما در حوزه استحفاظی در اختیارمان، کمبود نیرو و امکانات است که هیچ تناسبی با تاریخ این منطقه ندارد. از سوی دیگر، به‌جز فرماندهان یگان‌های حفاظت که همه از همکاران ناجا هستیم، سایر کارکنان عملیاتی ما از نیرو‌های غیرنظامی هستند و همین موارد در افزایش حفاری‌های غیرمجاز و گسترش خرید و فروش اشیای عتیقه مؤثر واقع می‌شود. برای هر عملیاتی، کارکنان یگان حفاظت منطقه موظف‌اند با کلانتری‌ها و پاسگاه‌های نزدیک به محل حفاری همکاری و از رواج قاچاق آثار تاریخی جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->